Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60,- (NL) / €100,- (BE/DE)

.

Materialen die nodig zijn voor het creëren van een muurtje:

 

Stap 1: Begin horizontaal met het snijden van lijnen op een afstand van 0,7 cm. Dit kan worden gedaan met een mes, maar ook met een scherp potlood.

 

Stap 2: Snij vervolgens de verticale streepjes op een afstand van 1,7 cm. Sla hierbij steeds een regel over om een halfsteensverband te creëren, vergelijkbaar met een echte muur.

 

Stap 3: Maak de ruimtes tussen de lijnen wat breder voor het voegen. Gebruik hiervoor een beslagschraper of een oude bankpas.

 

Stap 4: Duw sommige uiteinden van de steentjes naar beneden om een minder strakke uitstraling en wat speelsheid in de stenen te brengen.

 

Stap 5: Gebruik een prop aluminiumfolie om reliëf in de stenen te creëren. Druk de folie in het foam, waardoor een baksteenachtig effect ontstaat.

 

Stap 6: Breng een basis kleur aan. Bijvoorbeeld, gebruik Amsterdam acrylverf nr. 710.

https://artandminiart.nl/product/015-amsterdam-standard-serie-neutraal-grijs-20-ml/ 

 

Stap 7: Voeg diverse kleuren toe aan de stenen, waarbij elke steen individueel wordt geverfd. Werk nat op nat om de kleuren mooi in elkaar te laten overvloeien. Gebruik kleuren zoals:

 

Stap 8: Voeg de muur toe met structuurpasta. Kies bijvoorbeeld voor het beton effect van Cadence, https://artandminiart.nl/product/cadence-beton-effect-250-ml/

 

Omdat het direct de juiste kleur heeft. Als de kleur niet naar wens is, kan deze altijd worden aangepast met acrylverf. Smeer de structuurpasta tussen de voegen met een spatel en verwijder de overtollige pasta. Je muur is nu klaar.

Contact

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen, bellen of het contactformulier in te vullen, of volg ons op Pinterest of Facebook

Tel: 06 28 06 47 95
Mail: info@artandminiart.nl