Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60,- (NL) / €100,- (BE/DE)Nieuw

Miniaturen 1:12

Miniaturen 1:24

Verf / Materiaal

Zelf-maak-kits

Technieken

Welkom bij Art and Mini Art, het creatieve project van Paul en Jolanda Kriek, gevestigd in Noord-Scharwoude, Noord-Holland. Ontdek onze passie voor miniatuurkunst, 3D-geprinte creaties en met liefde gemaakte epoxykunst. Op onze website delen we  ons verhaal van doorzettingsvermogen en liefde voor creativiteit.

Mijn naam is Jolanda Kriek, en mijn levenspad heeft me langs uitdagende wegen geleid die mijn veerkracht hebben gevormd. Als bloemist met een passie voor bloemen, planten en dieren, ontdekte ik nieuwe creatieve paden zoals kaarten maken, mixed media en het gieten van epoxy, toen gezondheidsproblemen mijn koers veranderden.

Het leven bracht me bij Paul, een medestander in strijd en liefde. Zijn gezondheidsuitdagingen hebben ons samengebracht in onze zoektocht naar nieuwe wegen. Als chronische pijnpatiënt begrijp ik het belang van afleiding en creativiteit als vormen van genezing.

Ons avontuur begon toen mijn epoxy-werk de aandacht trok en interesse wekte in de wereld van miniaturen. Dit leidde tot het idee om ornamenten te maken en een 3D-printer te gebruiken om miniaturen te creëren. We werden warm onthaald in de wereld van miniaturen, wat al snel resulteerde in het starten van onze eigen website.

Terwijl ik me vooral bezighoud met sociaal contact, bestellingen en de website, ontwikkelt Paul zijn vaardigheden in het printen van miniaturen en programmeren.

Wat ons drijft, is de voldoening van het realiseren van verzoekjes en de wetenschap dat onze creaties bijdragen aan de vreugde van anderen. Het plezier van mensen die hun eigen visie en stijl op onze producten kunnen toepassen, geeft ons enorm veel vreugde.

Bij Art and Mini Art draait alles om het creëren van je eigen meesterwerk. We zijn trots op ons eigen succes en koesteren de wetenschap dat onze producten bijdragen aan het geluk van anderen.