Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60,- (NL) / €100,- (BE/DE)

.

Het was een gewone dag, net als alle andere, tot ik het zag staan: een prachtig groot huismodel dat mijn hart sneller deed kloppen, met alle details die je je maar kon voorstellen. Ik was op slag verkocht.

Met een glimlach van oor tot oor wist ik dat dit mijn volgende project zou worden. Het huis was ongeveer 135 cm x 135 cm groot, perfect om een wereld van creativiteit te ontketenen. Gelukkig stond het huisje dichtbij te koop en paste het precies in mijn auto. De rit naar huis voelde als een avontuur op zich, vol verwachtingen en ideeën.

Eenmaal thuis was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Het huisje een plekje geven vergde wat schuifwerk met de meubels, maar uiteindelijk stond het daar, trots en majestueus. Nu begon het echte avontuur: het plannen van de inrichting en het bepalen van de stijl.

We besloten om eerst alles nauwkeurig op te meten, van de kamers tot de deuren en ramen. Dit was het begin van een creatieve reis vol mogelijkheden. En dan kwam natuurlijk de grote vraag: zouden we het huis inrichten als een charmant 19e-eeuws huis, compleet met antieke meubels en rijke stoffering, of zouden we een meer eigentijdse twist geven aan het interieur?

En zo begint hier  ons avontuur met het grote huismodel, vol  creatieve energie.. En wie weet welke verrassingen en wonderen ons nog te wachten staan in deze betoverende reis door de wereld van mini-interieurontwerp.